No Rubbish

Waarom kiezen wij voor de rubs van No Rubbish?
De rubs van No Rubbish dragen echt ontzettend veel bij wanneer je een keer een andere smaak wilt bij je gerechten. Je hoeft niet in de la te zoeken naar je kruides en deze op een juiste manier te mengen, dit is namelijk al gedaan! Ze hebben een collectie van rubs die bij verschillende producten passen zodat ze iedere keer weer anders smaken.

Wij vinden het ook prettig dat ze niet heel erg zoet en zout zijn. We zijn vooral altijd op zoek naar rubs met een beetje pit, zonder dat dit meteen erg zout is. Dat is dus gelukt!

Als je houdt van de echte rooksmaak aan producten kun je ook terecht bij No Rubbish. Zelf houden wij daar iets minder van, maar het zit wel in het assortiment.

Welke rubs gebruiken wij bij onze gerechten?

Dit is een opsomming van de rubs welke wij hebben gebruikt bij onze gerechten. Wil je meer weten over de rub zelf? Dan kun je op de foto klikken, dan lees je meer over de rub zelf en onze ervaring hierbij.

Finse zalm
Gerookte halve zalm op de plank boven open vuur
Check out this recipe

Het verhaal van: 

No Rubbish brengt de authentieke smaak van het diepe zuiden van Amerika naar de Europese barbecue met alleen de meest verse ingrediënten. Door het mengen van kruiden en specerijen van extreem hoge kwaliteit is het onze bedoeling om je vlees, kip, groente of fruit de boost te geven die ze verdienen.

Bij No Rubbish kun je de volgende producten vinden:

  • BBQ Rubs
  • BBQ Sauzen
  • BBQ Olie

Proud to be Dutch!

De producten van No Rubbish zijn allemaal ontwikkelt samen met grill masters in Nederland. Daarnaast is alles 100% ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. En ja, daar mag je trots op zijn!

Contact
Westerkwartier 3
Emmeloord
E-mail: info@norubbish.nl- Website

Social profielen:

Facebook, logo, social, media Free Icon of Social Media Logos

Another language? Engels

Sluiten
My Salt and Pepper © Copyright 2020. All rights reserved.
Facebook
Pinterest
Instagram