Huur buitenkeuken

Sinds december 2020 kunnen we gebruik maken van een prachtige buitenkeuken in Berkel en Rodenrijs welke we nu hebben ingericht als buitenlocatie voor bijvoorbeeld workshops, video en/of fotoshoots.

Ben je op zoek naar een plek om een video/shoot op te nemen, een kleine kookworkshop te geven of gewoonweg een dag de houtoven en/of Big Green Egg te gebruiken? Laat het weten, we verhuren deze ruimte inclusief gebruik van de houtoven, Big Green Egg en vuurschaal.

Wanneer je geen ervaring hebt met het gebruik van dit materiaal helpen we je daarbij. We zullen in ieder geval altijd in de buurt zijn als je hier bent.

Voor interesse kun je contact opnemen via het onderstaande mail adres. We nemen dan de mogelijkheden door en komen met een persoonlijke offerte.

Contact 
Berkel en Rodenrijs
E-mail: info@mrsgrill.com

Instagram

Coronaproof:

In de tijd waarin we nu leven is het belangrijk dat we ook de mogelijkheid bieden tot het houden van afstand als je gebruikt maakt van onze buitenlocatie. Dat is dan ook mogelijk, er is voldoende ruimte om anderhalve meter afstand te kunnen bewaren en het is niet nodig om via een woning bij de buitenkeuken te komen. Mocht je hier vragen over hebben horen we het natuurlijk ook graag.

Sluiten
My Salt and Pepper © Copyright 2020. All rights reserved.
Facebook
Pinterest
Instagram