Over Mrs Grill

Het verhaal achter deze BBQ guide.

Wat ga je doen als je net bent verhuisd, je fornuis niet goed werkt en COVID 19 uitbreekt? Je net nieuwe kamado gebruiken. En ja, voordat je het weet grill je eigenlijk iedere dag, weer of geen weer.

Met Mrs Grill ben ik begonnen in maart 2020 en sindsdien dagelijks bezig om zoveel mogelijk gerechten op de grill te maken en daarbij vooral te kijken naar recepten die je op het eerste gezicht misschien niet zou maken op de kamado. Er zijn weleens dagen dat ik niet buiten kook, maar dat gebeurt zelden. Deze recepten kun je natuurlijk wél terugvinden op deze BBQ guide.

Hi, ik ben Mrs Grill – Susanne Broos.

Food lover & Grill enthusiast.

Lekker eten doe je met elkaar!

Naast Mrs Grill is er ook een Mr Grill, dat is ook meestal de man achter het vuur. Mrs Grill maakt de ideeën voor een recept op gerecht, en Mr Grill zorgt ervoor dat het perfect van de kamado afkomt.

burger and bacon sandwich
Oh, I do love some great burger!

FAQ – Veel gestelde vragen

Wat is je grootste frustratie geweest op de BBQ?

Pfff, het maken van het perfecte pizzadeeg! Als je eenmaal pizza maakt op de kamado of in een houtoven wil je nooit meer anders. Het is nog wel een zoektocht geweest om het juiste deeg te maken, maar de aanhouder wint! Het recept kun je vinden op de volgende link.

Wat kan een perfecte burger als topping niet missen?

Voor mij is kaas echt belangrijk op een burger! Nu denkt Mr Grill hier anders over, daarom hebben we meestal 2 versies. Voor mij is het echt een MUST!

Geef je ook workshops?

Jazeker! Heel erg leuk om te doen altijd. Je kunt contact opnemen om te bespreken welke mogelijkheden en beschikbaarheid er nog is.

Wil je meer weten? Neem dan contact op.

Eenmaal gestart met Mrs Grill kom je ook ontzettend veel leuke mensen tegen die allemaal een passie hebben voor koken en eten. Dat is misschien nog wel het leukste geweest aan het opbouwen van deze guide. Het heeft er ook voor gezorgd dat er samenwerkingen zijn ontstaan met partners. Deze kun je dan ook terugvinden op de volgende link. Dit zijn alleen maar partnerbedrijven waar we graag mee werken omdat de producten ontzettend smaakvol zijn en passen bij mijn missie/visie.

Cooking is about passion, so it may look slightly temperamental in a way that it’s too assertive to the naked eye.

Gordon Ramsay

Bedankt voor het lezen en je interesse!

Heb je vragen over recepten? Wil je samenwerken of wil je dat ik een recept van je online zet? Laat het weten, je kunt altijd contact opnemen!

Another language? Engels

Sluiten
My Salt and Pepper © Copyright 2020. All rights reserved.
Facebook
Pinterest
Instagram