Nice to Meat

Waarom kiezen wij voor Nice to Meat?

In onze ogen is het altijd belangrijk te weten waar producten vandaan komen. Het is dan ook best een zoektocht geweest naar een partner voor vlees die ons kan voorzien van mooie producten, maar ook meer inhoud kan geven van de afkomst van het vlees dat ze leveren. Daarmee leer je vlees te waarderen en direct ook op een betere manier te consumeren. Voor ons is dat niet elke dag, van dieren die een goed leven hebben gehad en goed zijn verzorgd. Dit is namelijk niet alleen diervriendelijk maar proef je ook terug in de smaak!

Bij Nice to Meat werken vakmensen die ontzettend veel kennis hebben van hun producten en de beste manier om dit te bereiden. Daarnaast zoeken ze ook de uitdagingen op om nog meer uit vlees te halen, denk daarbij aan het langer rijpen (dry age) van vlees dan de norm is. Wij zijn in ieder geval fan!

Een leuke extra bijkomstigheid is dat Nice To Meat ooit gestart is als ‘Slagerij de Bruin’ en laat dit nu net de meisjesnaam zijn van Mrs Grill, kan dit nog passender?

Welke rassen heeft Nice to Meat in het assortiment?

Nice to Meat selecteert de beste vleesrassen van de meest duurzame boerderijen over heel de wereld. Hierdoor kunnen ze een breed assortiment aan exclusief rund-, kalf-, lams- en varkensvlees aanbieden. Wij vinden het belangrijk dat je het verhaal achter het stuk vlees op je bord leert kennen en besteden hier daarom graag aandacht aan.

Als je meer wilt weten of het ras zelf kun je klikken op de namen, we vertellen je hier namelijk meer over onder onze ‘Weet wat je eet’ pagina.

De rassen die je kunt vinden bij Nice to Meat zijn de volgende:

  • Japanse Wagyu
  • Hollande MRIJ van Piet
  • Creekstone Farm Beef – Mais gevoerd 
  • Black Angus Ocean Beef – Gras gevoerd 
  • Classic Selection weiderund 
  • Puro beef – Gras gevoerd 
  • Iberico varkensvlees
  • Duke of berkshire varkensvlees
  • Nieuw-Zeelands lamsvlees

Welke recepten zijn gemaakt met de producten?

Gemarineerde Spareribs

Meat is Art: 

Nice to Meat is voortgekomen uit een traditionele kwaliteitsslagerij. In deze ambachtelijke omgeving wordt het professioneel selecteren, bewerken en distribueren van vlees al meer dan 126 jaar beschouwd als een kunst. Onder het motto ‘Meat is Art’ houden we consequent vast aan die traditie van vakmanschap.

Contact 
Kobaltstraat 2
1362 JM, Almere
E-mail: webshop@nicetomeatyou.nl, Website

Social profielen:

Facebook, logo, social, media Free Icon of Social Media Logos
Sluiten
My Salt and Pepper © Copyright 2020. All rights reserved.
Facebook
Pinterest
Instagram